Thursday, March 22, 2012

Of Rainbow and Snow.

Sarah has a very big interest towards rainbow and snow. She'll excitedly scream for it whenever reading looking at the pictures in books.

"Mama look, rainbow (pointing at the picture).

" Mama, saya nak naik rainbow. : "Well, rainbow tak boleh naik. Kita boleh tengok je.

" Ok, nanti kita tengok rainbow ya. : "Ok, nanti kita cari. (where the heck I can find it? Keluar rumah Subuh gajah, balik rumah nak dekat Maghrib)

"Mama, nak snow. (pointing at the igloo): "Oh, itu bukan snow, itu igloo, I-G-L-O-O.

" Ok, nak snow dengan I-BLOO: " Ok. one day ya? (Dalam hati nanti ajak papa gi I-City)

Sarah already has her dreams. Nak pi rainbow and nak main snow. I am so sedih. One day childrens, one day, we'll save money and we go to some countries yang ada snow ya.

2 comments:

LeeN said...

same ngan balqis ni syah. nak ajak kite g main snow...

manelah di malaysia ada snow. haha. tgh2 hari buta pulak tu mintak.

AisYah said...

I city! The cheapest n nearest...