Monday, December 26, 2011

Decluttering things.

selesai decluttering my humble wardrobe. baju baju yang dah setahun tak pakai sebab tak muat semua dah nicely packed for my sisters.

yang dah lusuh gila pun dah selamat dibakar.

yang tinggal hanya baju yang confirm pakai dan 3 helai baju yang aku nak pakai bila dah kurus nanti. :p

2 comments:

LeeN said...

same here. aku bila pindah bangi terus declutter semua baju yg boleh pakai dan tak boleh pakai. rupa-rupanya ada berapa je yg aku still pakai. dan satu beg besar (korg pun boleh terkejut sbb baju aku pakai g kelas dulu pun ada, even baju aku time form 2 pun ada) basically semua baju kurung aku dah pack. aku dah tak pakai baju kurung dah since aku breastfeed aku rasa? tak ingat. lagi pun dah tak kerja. jadi... ingat mau bawak balik kpg bagi orang susah... but the big Q is bila ntah mo balik bawak sume tu.

sgt best kan bila dah declutter. otak rasa lapang.

shiela said...

new word for today..declutter..ngee..